Банда колишніх АТОвців грабувала чиновників на Буковині

Банда колишніх АТОвців грабувала чиновників на Буковині

Укрінформ
На Буковині колишні учасники АТО організували банду для розбійних нападів, однак їх затримали після пограбування голови суду.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко. 

"Вже відомо, що 27-річний чернівчанин організував добре озброєну групу. До неї залучив трьох своїх знайомих, з якими спільно проходив військову службу в зоні проведення АТО. Маючи бойовий досвід та підготовку, почали планувати нападати на окремих громадян. Для цього ретельно вивчали декларації держслужбовців та посадовців. Нарешті вирішили здійснити напад на сім’ю голови одного з судів Чернівецької області", - зазначив Лисенко.

За його словами, 10 липня 2017 року близько 6-ї години ранку банда увірвалася до помешкання потерпілого, напала на нього та його дружину.

Читайте також: Бойовики координують навчання з військами Південного округу Росії – розвідка

"Зв'язали, та, погрожуючи вогнепальною зброєю, відняли майже 11 тис. євро. Але втекти від правоохоронців їм не вдалося", - додав Лисенко.

Він також повідомив, що прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та трьох учасників організованої злочинної групи. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-