Чиновник із Дніпра

Чиновник із Дніпра "отримав" за нерозчищені дороги в Запоріжжі

Укрінформ
Заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка цими вихідними насварили за нерозчищені вулиці Запоріжжя.

Про цей курйозний випадок сам Лисенко написав у Facebook.

Посадовець виклав виклавши скрін онлайн-листування, у якому мешканка Запоріжжя, сприйнявши заступника міського голови Дніпра за запорізького чиновника, почала його звинувачувати у тому, що центр міста лишається нерозчищеним.

«Ви щодня викладаєте фотографії, що ось сніг прибрали там і там, показуєте нову техніку, показуєте все, а місто повністю засипане снігом, усі центральні вулиці, крім Леніна, яку ви сяк-так прочистили наполовину, і по ній через крижані глиби не може ніхто проїхати. І це центр! Вашої нової техніки ніхто в місті не бачив. Ви її для журналістів тримаєте?» - писала обурена жінка.

Виявилось, що кілька вулиць у Дніпрі і в Запоріжжі мають або мали до перейменування однакову назву. І коли запоріжанка скинула мапу, стало очевидно, про яке місто йдеться.

Після того, як Лисенко вказав, що він заступник мера Дніпра, жінка у розпачі спитала: «А до кого мені звертатися у Запоріжжі?» У листуванні жінка зазначила, що працює таксисткою.

Читайте також: У Дніпрі двірникам надаватимуть службове житло

Як повідомили у прес-службі міської ради Дніпра, після розчищення проїжджої частини в місті комунальники продовжують посилено прибирати тротуари міста від снігу. Наразі задіяно 32 спеціальні машини. Також заступник міського голови Михайло Лисенко зазначив, що в місті катастрофічно не вистачає двірників, тому ліквідація наслідків негоди відбувається не так швидко, як хотілося б.

Крім того, за останній тиждень у Дніпрі склали понад 300 адмінпротоколів щодо підприємств, які не прибирають сніг та не посипають прилеглу територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-