У Кропивницькому сьогодні - день жалоби

У Кропивницькому сьогодні - день жалоби

Укрінформ
Сьогодні у Кропивницькому оголошено жалобу за працівниками авіакомпаній “УРГА” і "Українські крила", які загинули 20 січня внаслідок терористичного нападу на готель "Інтерконтиненталь" в Кабулі.

Про це повідомляє прес-служба міськради Кропивницького.

"Четвер, 25 січня, у Кропивницькому оголошується днем жалоби у зв'язку із трагічною загибеллю під час терористичного акту у місті Кабул (Республіка Афганістан) трьох кропивничан: стюардеси авіакомпанії “Українські крила” Пасенчук Катерини Сергіївни, а також співробітників авіакомпанії “УРГА” Кардаша Валерія Миколайовича та Дикого Олександра Дмитровича", - йдеться у повідомленні.

На флагштоках біля будівлі міської ради Кропивницького будуть приспущені офіційний прапор міста та червоно-чорний прапор, скасовано проведення на території обласного центру розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Читайте також: Теракт у Кабулі: Держпраці Кіровоградщини розслідує загибель двох українців

Міська рада міста Кропивницького та її виконавчий комітет висловлюють найщиріші співчуття рідним, друзям та близьким загиблих.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" у Кабулі 20 січня загинуло 7 громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-