На Запоріжжі через негоду закрили три автошляхи

На Запоріжжі через негоду закрили три автошляхи

Укрінформ
На Запоріжжі через негоду на трьох автодорогах закрито рух транспорту, обмежене автобусне сполучення в п'яти районах області.  

 Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

"У зв’язку з надзвичайними погодними умовами, через снігові замети та шквальний вітер вирішено сьогодні тимчасово обмежити дорожній рух великовантажного, легкового та пасажирського транспорту (автобусів, маршрутних таксі) на  трьох автодорогах: до 16-00  у напрямку Василівський район – Бердянськ (на ділянці автомобільної дороги Н-30 Василівка –Бердянськ, км 88+000 –  км 100  – км 69); до 20.00  - у напрямку Мелітопольський – Якимівський райони (на ділянці автомобільної дороги М-14  Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог), км 400 +531 - км 410+000);  до 08.00 25 січня  - у напрямку Веселівський – Мелітопольський райони (на ділянці автомобільної дороги Т-08-11 Веселе - М-18, км 2+300 – км 37+890)", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними «Запоріжавтотрансу», також через ожеледицю обмежено автобусне сполучення у п'яти районах Запорізької області: на маршрутах с. Смирнове (Більмацького району) – с. Андріївка (Бердянського району); м. Мелітополь – с. Степанівка (Приазовського району); Новомиколаївка – Високе (Мелітопольський район), Пологи – Григорівка (Пологівського району).

Читайте також: Синоптики прогнозують ожеледицю та сильний вітер

Як повідомляв Укрінформ, на Запоріжжі хуртовини, сильний вітер та сніг створили вкрай важку ситуацію на дорогах: минулої ночі через негоду більше 750 людей опинились у сніговому полоні. Найбільш складною ситуація була на автошляху Р-37 – «Енергодар-Василівка-Бердянськ». Там   утворилися снігові перемети, які сягали висотою до 1,5 м, що спричинило затор  автомобілів. Станом на 7:30 тільки на ділянках цієї дороги  зі снігових заметів працівники ДСНС вивільнили 213 одиниць техніки, з яких 130 великогабаритних вантажівок, 5 пасажирських мікроавтобусів та 78 легкових автомобілів, де знаходилось близько 500 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-