Луганщину теж замело: рятувальники відкопують і буксують авто

Луганщину теж замело: рятувальники відкопують і буксують авто

Фото
Укрінформ
На території Луганської області протягом минулої доби та сьогодні суттєво погіршились погодні умови.

Таку інформацію розповсюдила прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області.

«Спостерігається налипання мокрого снігу та ожеледь на дротах і деревах; на дорогах ожеледиця, утворення та збільшення висоти снігового покриву до 20-30 см та сильний вітер. У зв’язку з таким ускладненням погодних умов, котрі призвели до утворення снігових переметів на автомобільних дорогах загального користування, служби автомобільних доріг не встигають розчищати автошляхи. Тому рятувальники протягом минулої доби 12 разів допомогли водіям, автомобілі яких потрапили у снігову пастку», - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ ДСНС.

На даний час ситуація залишається складною, найбільше потерпають від негоди поблизу міста Лисичанська, Попаснянському, Сватівському, Марківському районах.

Для допомоги в буксируванні автомобілів на автошляхах Луганщини чергують понад 100 рятувальників та залучено 27 одиниць спеціальної техніки.

У свою чергу у відділі комунікації поліції Луганської області розповідають, що поліцейськими роти № 3 батальйону поліції особливого призначення ГУ НП та груп реагування патрульної поліції понад 20 разів було надано допомогу водіям легковиків, що застрягли у снігових заметах на автошляхах області.

Потерпають від негоди у більшості північні райони області, де спеціальна снігоприбиральна техніка не спроможна своєчасно прибрати сніг з проїжджої частини через протяжність територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-