На Донеччині в автобус з шахтарями вʼїхав військовий КРАЗ

На Донеччині в автобус з шахтарями вʼїхав військовий КРАЗ

Укрінформ
У місті Добропілля Донецької області автобус з шахтарями зіткнувся з КРАЗом, 8 пасажирів отримали різного ступеню тілесні ушкодження, троє госпіталізовано.

Про це у вівторок повідомили в поліції Донецької області.

«Сьогодні близько 6.00 у місті Добропілля в районі місцевої лікарні № 17 сталося зіткнення автомобілю КРАЗ із автобусом МЗ ПАЗ, в якому шахтарі їхали на роботу на ш-ту «Алмазна». Наразі за допомогою до медиків звернулося 8 пасажирів автобусу, які отримали різного ступеню тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Володимир Андронов, менеджер з комунікацій ПСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», в місті Добропілля "автомобіль збройних сил України (ЗСУ) КРАЗ виїхав на зустрічну смугу дорожнього руху, внаслідок чого сталося зіткнення з автобусом ПАЗ. У автобусі знаходилося близько 30 пасажирів, троє з них госпіталізовані в Добропільську міську лікарню. Характер пошкоджень - забиття і закриті переломи".

Читайте також: Біля Кривого Рогу перекинувся автобус, постраждали пасажири

Під час ДТП йшов сильний сніг, проїжджа частина була сильно засніжена.

За повідомленням поліції, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі на місці події працюють співробітники поліції, які встановлюють всі обставини ДТП.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

фото: поліція Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-