Справу про ухилення від податків у ЦПК передали до прокуратури Черкаської області

Справу про ухилення від податків у ЦПК передали до прокуратури Черкаської області

Укрінформ
Справу Центру протидії корупції (ЦПК), якому інкримінують ухилення від сплати податків, передали до прокуратури Черкаської області

Про це повідомили у прес-службі ЦПК.

"Вказане провадження 25.10.2017 передано за підслідністю до прокуратури Черкаської області. Досудове розслідування триває, жодній особі про підозру не повідомлялося", - йдеться у повідомленні.

Про передачу справи у ЦПК дізналися з відповіді Генеральної прокуратури президенту правління Гельсінського фонду з прав людини щодо переслідування антикорупційних активістів в Україні.

У ЦПК розцінюють це як тиск та вважають, що це було зроблено для того, щоб легше отримувати в суді дозволи на всі слідчі дії проти організації.

Читайте також: Податківці відкрили справу на керівників Центру протидії корупції

У листі зазначено про те, що Центру протидії корупції інкримінують несплату податків на суму більше 1,3 млн грн, а також про те, що 25 жовтня 2017 року вказане провадження передано до прокуратури Черкаської області, досудове розслідування триває.

Раніше слідче управління Державної фіскальної служби Києва відкрило кримінальне провадження проти керівників громадської організації "Центр протидії корупції". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-