У Вознесенську - жалоба за застреленим в Одесі поліцейським

У Вознесенську - жалоба за застреленим в Одесі поліцейським

Фото
Укрінформ
У понеділок, 22 січня, в м. Вознесенську на Миколаївщині оголошено день жалоби в пам'ять про загиблого під час виконання службових обов'язків поліцейського Сергія Пригаріна.

Про це повідомили у Вознесенській міській раді.

«22 січня в м. Вознесенську, на батьківщині загиблого 19 січня 2018 року під час виконання службових обов'язків правоохоронця, 27-річного Сергія Пригаріна, оголошено день жалоби. Просимо приспустити прапори на будівлях та обмежити розважальні заходи», - йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання з поліцейським Сергієм Пригаріним / Фото Сергія Ляшонка

 Будинку офіцерів Одеси відбулася церемонія прощання із загиблим у перестрілці 19 січня поліцейським Сергієм Пригаріним, інформує Національна поліція України у Facebook.

“Сьогодні в Одесі провели в останню путь дільничного офіцера Приморського відділу поліції. Церемонія прощання відбулася в Будинку офіцерів Одеси. Віддати останню шану загиблому правоохоронцю прийшли його рідні та друзі, колеги по службі, мешканці Одеси, а також керівники Нацполіції України і поліцейського главку Одещини, голова облдержадміністрації”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що Сергій закінчив Одеську юридичну академію, працював в Одеській поліції. Одружений, має доньку.

Його мама працює лікарем у Вознесенській центральній райлікарні. Він єдиний син у цій родині.

Читайте також: Стрілянина в Одесі: у поліції назвали кількість убитих і поранених

Як уже повідомляв Укрінформ, 19 січня в Одесі зловмисник поранив трьох поліцейських і застрелив свого товариша. Один з правоохоронців отримав смертельне поранення. Це був Сергій., 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-