У Сумах склали присягу понад півсотні нових патрульних

У Сумах склали присягу понад півсотні нових патрульних

Укрінформ
У Сумах склали присягу на вірність українському народу 63 нових поліцейських, які пройшли відкритий конкурс та навчання в Сумському центрі первинної професійної підготовки “Академія поліції” Харківського національного університету внутрішніх справ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вже кілька років в Україні проходить реформа поліції, яка покликана підсилити роль правоохоронних органів в утвердженні порядку, підсилити довіру до держави в цілому і до національної поліції зокрема. Ця реформа відбувається завдяки вам, молодим людям, які повірили в український народ і пішли йому служити”, - зазначив під час посвяти у поліцейські голова Сумської ОДА Микола Клочко.

Читайте також: На Донеччині колишній бойовик здався поліції

Випускники Сумського центру академії поліції ХНУВС подолали декілька етапів конкурсного відбору, пройшли тести на знання законодавства і фізичну підготовку, а найголовніше – поліцейську комісію, в якій брали участь громадські активісти та волонтери. Після чотиримісячного навчання вони здали комплексний іспит, отримали сертифікати і своє перше звання – рядовий поліції.

Самі  випускники запевняють: налаштовані працювати наполегливо і розраховують на підтримку громадськості.

Вже незабаром нові патрульні заступлять на чергування, аби на практиці втілити у життя отримані знання та навички для захисту прав та свобод громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-