В Одесі затримали на хабар директора крюїнгового агентства

В Одесі затримали на хабар директора крюїнгового агентства

Укрінформ
Співробітники облуправління захисту економіки в Одеській області та прокуратури Одеси задокументували вимагання й отримання неправомірної вигоди у моряків з боку директора крюїнгового агентства.

Про це повідомляє відділ комунікацій Нацполіції.

"Правоохоронці, зокрема, встановили, що керівник одеського агентства з працевлаштування громадян на іноземні морські судна організував схему «додаткового заробітку». Під час оперативно-розшукових заходів зафіксовано декілька етапів отримання фігурантом неправомірної вигоди. Так, за працевлаштування на посаду помічника капітана на судно іноземного судновласника зловмисник зажадав 5 тисяч доларів хабара, а за влаштування іншого громадянина на посаду матроса вимагав 3 тисячі доларів", - зазначили в поліції.

Під час отримання частини неправомірної вигоди – півтори тисячі доларів – працівники Управління захисту економіки в Одеській області Нацполіції та Одеської місцевої прокуратури № 4 затримали директора крюїнгового агентства у його службовому кабінеті.

Читайте також: На Кіровоградщині впіймали на хабарі начальника військово-лікарської комісії

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили підроблені печатки іноземних суден, які хабарник використовував для збільшення стажу роботи моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-