Прикордонники розповіли про ситуацію на

Прикордонники розповіли про ситуацію на "переходах" в Одеській області

Укрінформ
На державному кордоні в Одеській області всі пункти пропуску працюють у штатному режимі.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ. 

"Державна прикордонна служба України продовжує забезпечувати безперервне функціонування пунктів пропуску на державному кордоні в Одеській області. В даний час всі пункти пропуску в Одеській області працюють і прикордонники забезпечують оформлення громадян та транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Водночас в ДПСУ повідомили, що 20 пунктів пропуску відключені від електроживлення. Наразі вони переведені на резервні джерела та забезпечено з ними надійний зв'язок.

Громадянам, які планують перетинати державний кордон, варто враховувати інформацію, що частина доріг, що ведуть до пунктів пропуску залишаються закритими чи проїзд через них досі обмежений.

Читайте також: Через негоду обмежений рух у шести областях — ДСНС

Як вже повідомлялося, вчора несприятливі погодні умови призвели до ускладнення руху осіб та транспортних засобів через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні. Пропуск не здійснювався в пунктах пропуску "Долинське" (Ренійський район), "Табаки" (Болградський район), "Градениці" (Біляївський район) та "Серпневе" (Тарутинський район). Пасажиро-транспортний потік перенаправлявся в інші пункти пропуску.

Державна прикордонна служба України закликає громадян уважно відслідковувати інформацію пов’язану з погодною ситуацією, або ж на певний час утримуватися від поїздок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-