Рятувальники звільнили із снігових заметів 505 автівок

Рятувальники звільнили із снігових заметів 505 автівок

Укрінформ
Підрозділи ДСНС минулої доби відбуксирували 505 автотранспортних засобів і надали допомогу 1039 громадянам. Рух на автодорогах країни забезпечено.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС

"Підрозділами ДСНС 18 січня проведено буксирування 505 од. автотранспортних засобів, надано допомогу 1039 громадянам", - йдеться у повідомленні.

Наразі, за даними рятувальників, рух на автомобільних дорогах забезпечено. Для роботи снігоочисної техніки частково обмежується рух великовантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернігівській областях.

Для забезпечення проїзду, розчищення доріг і надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 1370 од. тех. та 2125 чол., у тому числі від Укравтодору 1211 од. тех. та 1593 працівники, від ДСНС 159 од. тех. та 532 чол. особового складу.

Читайте також: Негода в Україні: без світла залишаються 737 населених пунктів

На території країни розгорнуто 4025 пунктів обігріву, у тому числі 46 від ДСНС. На в'їздах до Києва розгорнуто 7 пунктів обігріву ДСНС, у Київській області 7 пунктів обігріву.

Аеропорти міст Бориспіль, Одеси, Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Чернівців, Ужгорода, Харкова, Запоріжжя та Києва працюють у штатному режимі.

Станом на ранок спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях. На решті території без опадів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-