Черкасам обіцяють повернути воду до ранку

Черкасам обіцяють повернути воду до ранку

Укрінформ
Фахівцям ПАТ «Черкасиобленерго» вдалось відновити пошкоджені лінії електропостачання, які живлять Дніпровську водоочисну станцію.

Наразі тривають роботи з налагодження водопостачання у місті, заявив мер міста Анатолій Бондаренко, повідомляє прес-служба Черкаської міської ради

"Аварію на електромережах ліквідовано! А це значить – водопостачання відновлюється, і на ранок місто буде повністю забезпечено водою в штатному режимі. А отже, велике християнське свято - Водохрещу - зустрінемо як належить!" - зазначив міський голова.

Читайте також: В Україні через негоду без світла - більше як 60 населених пунктів

За словами директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка, нині на Дніпровській водоочисній станції триває стабілізація тиску та відновлення необхідного рівня води. Але, наголосив він, на стабілізацію тиску у водопровідній мережі міста потрібен час. Планують, що повноцінно налагодити водопостачання вдасться до п’ятої години ранку.

Читайте також: Рятувальники розповіли про перекриті снігом дороги

Як повідомлялося раніше, водопостачання у Черкасах припинилося через те, що лінії електропередач виявилися пошкодженими внаслідок негоди. Через сильні снігопади та налипання мокрого снігу у місті впало близько 120 дерев, обірвавши провода. Знеструмленими виявилися, зокрема, Дніпровська водоочисна станція та головна насосна станція третього підйому, яка забезпечує місто питною водою.

Також у зв’язку з аварією у деяких будинках черкасців було відсутнє тепло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-