Через негоду діти з Молдови не доїхали до Харкова

Через негоду діти з Молдови не доїхали до Харкова

Укрінформ
Більше ніж півсотні автомобілів довелося буксирувати працівникам Служби автомобільних доріг через негоду на Кіровоградщині. Серед вантажівок був зокрема й автобус, у якому діти із Молдови їхали на змагання до м. Харкова.  Він так і не дістався до міста призначення і наразі перебуває в Новоархангельську. Дітей поселили у гуртожитку.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської облдержадміністрації. 

"З  допомогою місцевого підрозділу Служби автомобільних доріг вдалося відбуксирувати до Новоархангельська автобус, у якому діти із Молдови їхали на змагання до м. Харкова. За сприяння місцевої РДА дітей поселили у гуртожитку ПТУ та забезпечили гарячим харчуванням і теплим одягом”, - йдеться в повідомленні. 

Зупинити подорож довелося і 19-м  українцям, які прямували до міста Познань із Дніпра. Наразі голова Новоархангельської РДА вирішує питання про їх розселення. 

Читайте також: Одеську трасу повністю перекрили через снігопад

За інформацією начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимира Слінченка, уночі та в першій половині дня 18 січня у 5-ти районах (Гайворонському, Благовіщенському, Голованівському, Вільшанському Новоархангельському) йшов сильний сніг, а невдовзі  очікуються сильні снігопади, хуртовини та ожеледиця. У зв’язку з різким ускладненням погодних умов на території області вводиться тимчасове обмеження руху для вантажних транспортних засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-