Білий апокаліпсис: на Одещині обмежили рух автобусів

Білий апокаліпсис: на Одещині обмежили рух автобусів

Укрінформ
Через ускладнення погодних умов Служба автомобільних доріг Одеської області обмежила рух дорогами загального користування не лише великовагових автомобілів, а й міжміських автобусів. 

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації

"Департамент транспортно-комунікаційної інфраструктури Одеської обласної державної адміністрації повідомляє: відправлення пасажирського автотранспорту, що має рухатися внутрішньообласними, міжобласними та міжнародними маршрутами, тимчасово закрито. З дев'ятої години ранку було обмежено рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування. А саме: на 7 дорогах міжнародного значення, на 1 дорозі національного значення, на 6-ти дорогах регіонального значення. Рішення прийнято через погіршення погодних умов в Одеській області, за яких створюється загроза безпеці дорожнього руху”, - наголошується в повідомленні.

Через погіршення погоди зранку знеструмлено понад сто сільських населених пунктів. Наразі енергопостачання в багатьох з них відновлено, на лініях працюють близько тридцяти ремонтних бригад ПАТ "Одесаобленерго". Також мобілізовано ресурси у вигляді потужних дизель-генераторів військових частин, управління ДСНС та великих підприємств для   забезпечення електро- і водостачання Ізмаїла та Арциза. 

Про виконання доручень голови облдержадміністрації щодо відновлення енергосистеми південних районів Одещини керівники облуправління ДСНС, ГУ НП, Служби автомобільних доріг та інших служб прозвітують о 20-й год. на засіданні обласного оперативного штабу з питань запобігання та своєчасної ліквідації можливих наслідків негоди в Одеській області.

Читайте також: В Одеській ОДА створили оперативний штаб з питань негоди

Варто зазначити, що в Одесі внаслідок триваючого з ночі дощу ускладнена  робота міського транспорту. Деякі трамваї і тролейбуси ходять по укорочених маршрутах, інші припинили рух через залиті водою рейки.

Комунальники чистять зливові канали, проте проїжджі частини деяких вулиць, зокрема, Балківської, Армійської, залиті водою. Патрульна полція призупинила також рух автотранспорту на частині підтопленої Приморської вулиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-