Спецтехніка і мобільні пункти обігріву: Одещина готується до негоди

Спецтехніка і мобільні пункти обігріву: Одещина готується до негоди

Фото
Укрінформ
Служби оперативного реагування Одещини перебувають у стані готовності на випадок погіршення погоди на території області.

Про це заявив перший заступник голови ОДА Олександр Терещук.

"Оперативні служби готуються до можливого погіршення погодних умов 18 січня. Оскільки, за прогнозом синоптиків, у регіоні очікуються сильні опади, хуртовина, налипання мокрого снігу, ожеледиця, а також сильні пориви вітру, взаємодія налагоджена з тим, щоб у разі виникнення надзвичайних ситуацій їх можна було залучити в екстреному режимі", - зазначив Терещук.

Читайте також: Українців попереджають про сильні снігопади, хуртовини та ожеледицю

За його словами, зараз на автомобільних дорогах Одещини забезпечено стале транспортне сполучення. З учорашнім снігопадом в регіоні впоралися. В районах області підготовлено до розгортання 279 стаціонарних та 11 мобільних пунктів обігріву, які будуть задіяні за необхідності. В разі погіршення погодних умов, буде відведено з магістралей великовантажний транспорт, а голови РДА та ОТГ мають сприяти розгортанню у місцях відстою вантажівок пунктів обігріву, наявності теплої їжі, чаю тощо.

В одеському парку встановили намет для безпритульних / Фото Сергія Ляшонка

Як повідомлялося, під час негоди 16 січня було припинено енергопостачання 6 населених пунктів області. Зараз відновлено електропостачання до 3 населених пунктів Лиманського району (села Іллічанка, Красносілка, Сичавка).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-