Поліція розслідує перекриття дороги до кордону з Польщею

Поліція розслідує перекриття дороги до кордону з Польщею

Укрінформ
На Львівщині правоохоронці розслідують блокування у селі Роснівка Яворівського району дороги, що веде до міжнародного пункту пропуску "Краковець", учасниками акції протесту проти зміни митних правил.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури Яворівським відділом поліції розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 279 КК України (блокування транспортних комунікацій, яке порушило нормальну роботу транспорту)", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особи близько 40 учасників акції протесту проти зміни митних правил. Минулого тижня вони перекривали дорогу шляхом безперервного руху пішохідним переходом, таким чином блокуючи рух транспортних засобів у обидві сторони.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) дії з метою встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення. Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Львівщині протестувальники розблокували один з прикордонних пунктів

Зазначимо, що санкція вищевказаної статті передбачає покарання штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня протестувальники на кілька годин перекривали під'їзди до міжнародних пунктів пропуску "Рава-Руська", "Краковець" і "Шегині" на Львівщині та "Ягодин" на Волині.

Фото: zaxid.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-