Підозрюваних у вбивстві жінки-таксиста у Черкасах заарештували на два місяці

Підозрюваних у вбивстві жінки-таксиста у Черкасах заарештували на два місяці

Укрінформ
У Черкасах двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві жінки-таксиста Ірини Чуприної, заарештовано строком на два місяці.

Про це повідомляє "Судова влада України" з посиланням на прес-службу Придніпровського районного суду м. Черкаси. 

"13 січня 2018 року слідчий суддя Придніпровського районного суду м. Черкаси розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно гр. С. та гр. М., які підозрюються у вчиненні за попередньою змовою групою осіб умисного вбивства з корисливих мотивів та незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаному з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого... Слідчий суддя обом підозрюваним обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 13.03.2018 року включно", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жінку-таксиста, яка зникла на Черкащині, знайшли мертвою - Аброськін

У прес-службі нагадали, що 8 січня, близько 3.50, підозрювані М. та С. за попередньою змовою з метою незаконного заволодіння транспортним засобом під приводом поїздки на таксі підійшли до автомобіля, яким керувала жінка. Отримавши згоду водія, вони сіли в автомобіль і поїхали містом. В подальшому громадянин С. кухонним ножем завдав потерпілій декілька ударів в область шиї, внаслідок яких остання померла. Тіло вбитої підозрювані залишили в лісовому масиві, а на автомобілі повернулися до міста і покинули авто. 

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня Чуприну знайшли мертвою у лісосмузі, а підозрюваних затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-