Дороги на Запоріжжі розчищають 64 одиниці спецтехніки

Дороги на Запоріжжі розчищають 64 одиниці спецтехніки

Укрінформ
У Запорізькій області проїзд по автодорогах забезпечено, але Служба автомобільних доріг (САД) попереджає про складну ситуацію на дорогах регіону через погіршення погодних умов: сніг та вітер.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби САД у Запорізькій області. 

«Температура по області  -2...-9 морозу. Покриття автодоріг засніжене, оброблене протиожеледними матеріалами. Заходи з забезпечення безпечного проїзду тривають, працюють усі філії ДП «Запорізький облавтодор». Проводяться роботи з розчистки та посипання протиожеледними матеріалами дорожнього покриття Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а в разі гострої необхідності – збиратися у дорогу відповідально», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Корупційні схеми у Запоріжжі: суд взяв перерву для розгляду справи віце-мера

Зараз, за даними прес-служби САД у Запорізькій області, для забезпечення проїзду автодорогами області ведуться роботи в усіх районах: до розчистки та обробки дорожнього полотна задіяно 64 одиниці спецтехніки, в тому числі 29 піскорозкидувачів та 11 автогрейдерів.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звертається до водіїв з проханням - при виникненні надзвичайних ситуацій на дорогах негайно повідомити оператора диспетчерської служби за телефоном (061) 787-64-30 та за можливості не продовжувати рух по цій ділянці дороги, а зачекати на ділянках відстою транспортних засобів та дати можливість проїхати техніці для обробки ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-