У школі Покровська на Донеччині через виявлення випадків кору оголошено карантин

У школі Покровська на Донеччині через виявлення випадків кору оголошено карантин

Укрінформ
У школі міста Покровськ Донецької області через виявлення випадку захворювання школяра на кір оголошено карантин і тимчасово призупинено навчальний процес.

Про це в п'ятницю повідомила місцева телекомпанія «Орбіта» з посиланням на заступника начальника Покровського міського відділу освіти Вікторію Темець.

«З 15 по 19 січня в покровської загальноосвітньої школи №6 буде тимчасово призупинено навчальний процес у зв'язку з виявленим випадком кору. Сьогодні був підписаний відповідний наказ відділу освіти Покровського міської ради», - сказано в повідомленні.

За словами Вікторії Темець, наказ складений на підставі листів Покровського міськрайонного філії держустанови «Донецький обласний лабораторний центр» МОЗ України від 10 і 11 січня і розпорядження покровського міського голови.

Читайте також: На Буковині вже майже півтисячі хворих на кір

«Захворів один першокласник із ЗОШ №6. Медики встановили, що 25 грудня у дитини був контакт з хворим на кір, а 8 січня проявилися перші ознаки хвороби. Щоб уникнути контакту між учнями та для запобігання розповсюдження кору серед школярів заняття в ЗОШ №6 припиняються на тиждень», - розповіла Темець.

Чиновниця пояснила, що саме тиждень триває період можливого інфікування, і якщо протягом тижня не буде виявлено жодного нового випадку, навчальний процес поновиться в цій школі 22 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-