Гройсман у Маріуполі сказав, які завдання поставив Укрзалізниці

Гройсман у Маріуполі сказав, які завдання поставив Укрзалізниці

Укрінформ
Уряд працює над проблемою покращення залізничного сполучення з Маріуполем, Укрзалізниця отримала завдання і звітуватиме про реальний стан справ.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав журналістам під час робочої поїздки на Донеччину, відповідаючи на запитання щодо вирішення проблеми залізничного сполучення з Маріуполем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я знаю про цю проблему, і ми додаємо потяги і новий розклад руху. Якщо мені пам’ять не зраджує, ми збільшили на 50 нових вагонів сполучення з Маріуполем, і будемо цим займатись далі. До нового року ми прийняли рішення про розвиток сполучення залізничного, в тому числі окремим пунктом - питання покращення сполучення з Маріуполем. За останні кілька місяців ми збільшили пропускну спроможність від 16-17 пар до 21 пари поїздів, і це означає, що може бути і збільшення виробництва в цілому. Тобто, завдання я поставив перед Укрзалізницею, і вони постійно будуть звітувати про реальний стан справ. А я ще раз наголошую, що питання є пріоритетним” - сказав Гройсман.

Читайте також: Децентралізація дала Маріуполю додатковий мільярд у бюджет – Гройсман

Він додав, що ця проблема має дві частини: це пасажирське сполучення - і тут, на думку Прем’єр-міністра, треба змінювати і час руху, і комфорт, - а друга позиція - це забезпечення відповідної логістики для підприємств металургійного комплексу, який є дуже важливим для економіки регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-