На Луганщині встановлять ще кілька ретрансляційних веж

На Луганщині встановлять ще кілька ретрансляційних веж

Укрінформ
В Луганській області Попаснянською районною держадміністрацією прийнято рішення розпочати роботу з приводу розміщення ретрансляційних веж на теренах району.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Попаснянської РДА Сергій Шакун.

«Сьогодні інформаційна війна є одним з найнебезпечніших видів зброї. Подання неправдивої або викривленої інформації, намагання за допомогою «компромату» вводити в оману пересічних громадян – все це впливовий важіль для маніпулювання свідомістю. Проте, щоб мінімізувати вплив пропаганди так званого «руського миру» та поширювати актуальну інформацію про життя району, області, країни, ми вирішили ініціювати цей процес», - зазначив Шакун.

Читайте також: Президент підписав закон про підтримку телерадіокомпаній з Криму

У відрядження для проведення комісійного обстеження земельних ділянок під розміщення ретрансляційного обладнання до Гірської, Золотівської та Врубівської місцевих рад вирушили відповідальні спеціалісти.

Визначившись із декількома найбільш перспективними майданчиками, голова райдержадміністрації прийняв рішення напрацювати допроектні пропозиції стосовно встановлення об’єктів та надати їх на розгляд до обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-