Чиновників Мін'юсту судитимуть за вимагання відкатів

Чиновників Мін'юсту судитимуть за вимагання відкатів

Укрінформ
До Приморського райсуду Одеси скеровано обвинувальний акт щодо корумпованих службовців Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

"На розгляд Приморського райсуду Одеси передано обвинувальний акт щодо службових осіб Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації, які були затримані правоохоронцями під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 18 тисяч гривень", - зазначили в прокуратурі.

Досудовим слідством встановлено, що за укладання договорів на постачання продуктів харчування до виправних закладів Одеської області очільник управління матеріально-технічного забезпечення та головний спеціаліст відділу речового та продовольчого забезпечення цього управління Міністерства юстиції вимагали від громадянина 50% від чистого прибутку з кожного договору.

Читайте також: США підтримали участь КНДР у Олімпійських іграх в Південній Кореї - Держдеп

Враховуючи отримані в ході досудового розслідування докази, які в повній мірі доводять вину посадовців, їм було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. За інкримінований злочин їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-