Прокуратура просить суд продовжити арешт екс-директора табору

Прокуратура просить суд продовжити арешт екс-директора табору "Вікторія"

Укрінформ
Прокуратура Одеської області звернулася з клопотанням до Приморського райсуду Одеси щодо продовження терміну арешту екс-директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна на період ознайомлення учасників судового процесу з 85 томами справи.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

"Прокуратура Одеської області передала до Приморського райсуду клопотання про продовження строку тримання під вартою підозрюваного – екс-директора дитячого табору «Вікторія». Обумовлюється клопотання необхідністю надання часу сторонам процесу на ознайомлення з матеріалами завершеного досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками ч. 2 ст. 270 КК України (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей), які складають 85 томів", - зазначили в прокуратурі.

За словами керівника прес-служби Інни Верби, судовий розгляд клопотання намічено на 11 січня, оскільки через кілька днів збігає термін тримання підсудного під вартою, визначений наприкінці минулого року Апеляційним судом Одеської області.

Після завершення процедури ознайомлення учасників з матеріалами справи обвинувальний акт прокуратури буде передано до суду для його розгляду по суті.

Водночас триває розслідування у кримінальних провадженнях щодо службової недбалості посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування. У їх рамках слідчими прокуратури повідомлено про підозру екс-віце меру Одеси та очільнику Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області.

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": суд не розглянув скаргу про звільнення екс-директора з-під варти

Також слідчі завершують перевірку інформації про службове підроблення під час будівництва і реконструкції дитячого табору та заволодіння коштами співробітників дитячого закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-