В Одесі двері церков УПЦ МП обклеїли попереджувальними знаками

В Одесі двері церков УПЦ МП обклеїли попереджувальними знаками

Фото
Укрінформ
Група активістів патріотичних організацій Одеси обклеїла двері церков УПЦ Московського патріархату наліпками-застереженнями від "вірусу руского міра".

Акцію провели після оприлюднення в соцмережі заяви наставника Києво-Печерської лаври Павла (Лебедя), що "Крим ніколи не був українським", повідомляє у Фейсбуці екс-лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

В Одесі двері церков УПЦ МП обклеїли попереджувальними знаками. Фото: Фейсбук Сергія Стерненка

"В Одесі група небайдужих громадян завітали до філіалів ФСБ, що маскуються під храми УПЦ МП й видозмінили зовнішній вигляд входів до них. Для інформування одеситів було розклеєно наліпки, що вказували належність установ і відстань до головного управління ФСБ (МП) у Москві, РФ. Відвідування будівель цієї структури може призвести до вати головного мозку та бажання отримати введення від путіна! Будьте уважні та обережні при спілкуванні з вербувальними агентами, що видають себе за священників — серед них багато носіїв вірусу руского міра", - зазначив Стерненко.

Читайте також: Біля церкви УПЦ МП побили жителів Запоріжжя, які принесли ляльку

 Як повідомлялося, увечері 8 січня члени організації С14 провели акцію протесту при в'їзді до Києво-Печерської лаври після відмови дніпровських священиків УПЦ МП відспівати загиблу дитину. До учасників акції вийшов наставник Києво-Печерської лаври Павло (Лебедь), який заявив, що "Крим ніколи не був українським".  Відповідаючи на запитання, з ким воює Україна на Донбасі, владика Павло сказав, що він "не був на війні", "невідомо тому - хто і з ким".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-