На Донеччині поліція розшукує водія, який збив жінку на смерть і втік

На Донеччині поліція розшукує водія, який збив жінку на смерть і втік

Укрінформ
У Донецькій області поліція розшукує водія, який неподалік міста Покровськ збив на смерть жінку та зник с місця події.

Про це у вівторок повідомили в поліції Донецької області. 

«Співробітниками Покровського відділу поліції встановлюється особа керманича, який неподалік від м. Покровськ на автодорозі Знам’янка - Луганськ - Ізварине збив жінку та навіть не зупинився. Потерпіла загинула на місці», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці уточнили, що 8 січня близько 19:05 до чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі неподалік від Покровська виявлений труп невідомої жінки.

Читайте також: Поліція затримала водія, який збив на смерть жінку в Конча-Заспі

Під час огляду місця події було встановлено, що загиблою є 62-річна місцева мешканка. Після наїзду водій, не зупинившись і не надавши допомоги постраждалій, залишив місце пригоди.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліція опитує місцевих мешканців, встановлює можливих свідків пригоди і просить всіх, хто має будь-яку інформацію стосовно цього ДТП, зателефонувати до правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-