Львів'янка під наркотиками збила копа й провезла півкілометра на капоті

Львів'янка під наркотиками збила копа й провезла півкілометра на капоті

Фото
Укрінформ
У Львові водійка з ознаками наркотичного сп’яніння збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

"Патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи. Під час спілкування із порушницею інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння. Раптом жінка навмисно здійснила рух і здійснила наїзд спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді вивернувши кермом збила другого інспектора і повезла його на капоті. Провізши його раніше згаданою вулицею, повернувши на вулицю Ю.Захаревича, а згодом на вулицю Котляревського – скинула патрульного з капоту і на великій швидкості покинула місце пригоди", - йдеться в повідомленні.

Патрульного забрала швидка. У нього діагностували забої, садна та перелом руки.

Читайте також: Поліція затримала водія, який збив на смерть жінку в Конча-Заспі

Тим часом патрульні встановили, кому належить автомобіль, і виявили його з ушкодженням капоту та лівого дзеркала. Особу громадянки також встановлено. Свідки вказали, що з автомобіля вибігла жінка і забігла у під’їзд.

За даними поліції, 26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху. На місці працювали слідчі. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-