Вибух гранати в квартирі у Харкові розслідують як умисне вбивство

Вибух гранати в квартирі у Харкові розслідують як умисне вбивство

Укрінформ
Загибель чоловіка унаслідок вибуху гранати в одному з будинків на вулиці Петра Свинаренка у Новобаварському районі Харкова розслідують за статею про умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській области підполковник Оксана Калмикова.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК "України", - сказала Калмикова.

За її словами, 5 січня о 00.05 до Новобаварського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що в одному з будинків на вулиці Петра Свинаренка стався вибух. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво Новобаварського відділу поліції.

Читайте також: У харківській багатоповерхівці вибухнула граната, є загиблий

Поліцейські встановили, що в квартирі стався вибух гранати РГД-5.

Калмикова додала, що, за попередніми висновками фахівців вибухотехнічного управління харківської поліції, вибух стався через необережне поводження з боєприпасом.

За її словами, наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Як повідомляв Укрнформ, 5 січня у квартирі на третьому поверсі 10-поверхівки по вул. Петра Свинаренка в Харкові стався вибух. Хазяїн квартири, 38-річний чоловік, загинув на місці від травм. Чоловік мешкав в квартирі з дружиною та трьома дітьми. Внаслідок події інші мешканці житла не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-