На Київщині п'ятеро школярів по-звірячому побили сина чиновниці

На Київщині п'ятеро школярів по-звірячому побили сина чиновниці

Фото
Укрінформ
У ніч на понеділок, 1 січня, в Глевасі Київської області група підлітків по-звірячому побила хлопця.

Про це повідомляє в середу прес-служба ГУ Національної поліції в Київській області. 

"В смт Глеваха в новорічну ніч близько 2:30 годин підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця, який наразі знаходиться у лікарні. Удари наносили дерев’яною битою, руками і ногами. Один із зловмисників після побиття витягнув з кишені потерпілого гаманець: гроші розділив між товаришами", - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що причетні до побиття особи були встановлені протягом години. Ними виявилися п’ятеро хлопців: найстаршому – 14, молодшому шестикласнику – 12 років. Двоє з них в поле зору поліції не потрапляли. Батьки решти зловмисників неодноразово притягалися до адміністративної відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

Читайте також: Поліція затримала підозрюваних у вбивстві екс-директора "Укрспирту"

За фактом побиття неповнолітніми юнака у Васильківському районі поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Згідно з законодавством, притягнути до кримінальної відповідальності за такий проступок можна з чотирнадцяти років.

Водночас користувачка Facebook Наталія Ібрагімова, начальник служби у справах дітей у Васильківській РДА, опублікувала повідомлення про те, що її сина в смт Глеваха побили п'ятеро підлітків, опублікувавши фото постраждалого юнака. 

"Після святкування Нового року в колі друзів в смт Глеваха (мій син) о пів на третю ночі йшов по центральній вулиці, один, але він попав на очі компанії відморозків, які в новорічну ніч шукали жертву. Цією жертвою став мій син, вони забрали в нього телефон, гаманець, паспорт, але ця бидлота почала його звіряче збивати, їх було п'ятеро, бив кожен, добивали битою, бо хотіли вбити. Коли мій син втратив свідомість, вони його залишили вмирати на дорозі...", - зазначила вона.

Жінка також повідомила, що в її сина "тріснув череп, розсічення голови (робили операцію), дві страшні гематоми голови, підозра на перелом лопатки, руки та коліна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-