У Рівному Mercedes протаранив паркан і пошкодив 25 автівок

У Рівному Mercedes протаранив паркан і пошкодив 25 автівок

Фото
Укрінформ
Вночі у Рівному 26-річний місцевий житель на «Mercedes S 500» врізався у бетонний паркан, за яким було припарковано десятки автомобілів. В результаті пошкоджено 25 автівок. Водій і пасажири Mercedes отримали травми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"26-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Mercedes S 500», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та врізався у бетонний паркан, пошкодивши його. У результаті зіткнення було пошкоджено п’ять автомобілів, які стояли вздовж паркану. Крім того, уламки бетонного паркану пошкодили ще 20 припаркованих неподалік транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП на Хмельниччині: поліція затримала "одіозного" водія

Зазначають, що водій Mercedes отримав відкриту черепно-мозкову травму. Його без свідомості госпіталізували у реанімаційне відділення центральної міської лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий. У салоні іномарки перебували ще троє пасажирів. З них у 39-річного рівнянина діагностували перелом плеча, у 40-річного жителя обласного центру – легкі тілесні ушкодження. Ще один не постраждав.

За словами лікарів, від усіх постраждалих був відчутний запах алкоголю.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У Рівному Mersedes протаранив паркан і пошкодив 25 автівок / Фото: https://rv.npu.gov.ua

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-