Адвокат Безуха порадиться з підзахисним щодо оскарження арешту

Адвокат Безуха порадиться з підзахисним щодо оскарження арешту

Укрінформ
Адвокат Володимира Безуха, заарештованого судом за захоплення заручників у Харкові, прийме рішення про подачу апеляції на міру припинення після узгодження з підзахисним.

Про це адвокат Безуха Олена Найденова заявила після засідання суду, який прийняв рішення про взяття під варту загарбника поштового відділення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами адвоката, щодо апеляції вона "повинна погоджувати позицію з підзахисним".

Сам Безух у суді заявив, що про подію не шкодує. Він не відповідав на запитання журналістів про мотиви захоплення відділення зв'язку з людьми або ж говорив: "Ви не зрозумієте".

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня о 14:40 невідомий забарикадувався у відділенні зв'язку "Укрпошти" на вул.Шевченка біля метро "Київська". Він узяв в заручники 11 осіб, у тому числі двох дітей. Частину з них він відпустив після переговорів з поліцією. Інші були звільнені в результаті спецоперації правоохоронців.

Читайте також: Захоплення харківської Укрпошти: зловмисника арештували на два місяці

Зловмисником виявився 40-річний місцевий житель Володимир Безух. За даними поліції, зловмисник вів асоціальний спосіб життя, був судимий за злочини, пов'язані з наркотиками, і потребує допомоги психіатра.

31 грудня Київський суд Харкова обрав Безуху запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без можливості внесення запоруки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-