Четверо загиблих та 13 постраждалих: винуватець ДТП проведе 7,5 року за гратами

Четверо загиблих та 13 постраждалих: винуватець ДТП проведе 7,5 року за гратами

Укрінформ
На Хмельниччині засуджено іноземця, з вини якого у дорожньо-транспортній пригоді поблизу м. Кам’янець-Подільський загинуло четверо та постраждало тринадцять людей.

Про це повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко у Facebook.

"Державним обвинуваченням, яке здійснювали працівники галузевого відділу прокуратури Хмельницької області, у суді доведено вину громадянина Республіки Молдова у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки. Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи. Вироком Чемеровецького районного суду засудженому призначено покарання у вигляді 7 з половиною років позбавлення волі", - написав речник.

Читайте також: Консул розповів про ДТП з українською фурою в Німеччині

Дорожньо-транспортна пригода сталася в середині жовтня 2016 року поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що, керуючи вантажним автомобілем "DAF"  з напівпричепом марки Krone, іноземець виїхав на зустрічну смугу руху та вчинив зіткнення задньою частиною напівпричепу з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter.

У результаті цього постраждало сімнадцять осіб. Четверо пасажирів мікроавтобуса отримали несумісні з життям травми, ще дванадцять пасажирів цього авто та водій – тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-