Названі переможці конкурсу на телемовлення у цифровому мультиплексі на Одещині

Названі переможці конкурсу на телемовлення у цифровому мультиплексі на Одещині

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців конкурсу на цифрове телевізійне мовлення в Одеській області, що передбачає створення мультиплексу на 8 каналів, які мовитимуть у 22-х населених пунктах. 

Рішення видати їм ліцензії на 7 років Нацрада ухвалила під час засідання 27 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Переможці мовитимуть у режимі 24 години на добу. 

Загалом до участі у конкурсі було допущено 13 компаній. Водночас згодом через несплату грошового внеску (конкурсної гарантії) Нацрада залишила без розгляду заяви та не допустила до участі у конкурсі ТОВ «ТРК Міський телеканал» і ТОВ «Радіо Маяк» .

Зрештою члени Нацради обрали вісім компаній, які й були визначені переможцями конкурсу. 

Так, ліцензію на мовлення на першому каналі в мультиплексі отримав телеканал GTV (ТОВ «Телерадіокомпанія Клуб-ТВ»), на другому каналі мовитиме канал "А1" (ТОВ «Телерадіокомпанія «Андсер»), на третьому - "Южная волна" (ТОВ «Телерадіокомпанія «Південна хвиля -ТВ»), на четвертому - Думская TV (ТОВ «Телерадіокомпанія «Моя Одеса»), на п'ятому - Olvia (ТОВ «Реноме Інет»), на шостому - Одеса 1 (ТОВ «Телерадіокомпанія «Одеса 1»), на сьомому - канал "ПлюсПлюс" (ТОВ «Гравіс») і на восьмому - "1 Первый городской" (ТОВ ТРК "Нова Одеса").

Читайте також: Нацрада визначила переможців конкурсу на місцеве радіомовлення

Як повідомляв Укрінформ, Нацрада 14 вересня оголосила конкурс на цифрове телевізійне мовлення в Одеській області, що передбачає створення в регіоні локального мультиплексу з восьми українських телеканалів. Конкурс передбачає 22 нових частотних присвоєння. Завдяки цьому на Одещині з'явиться локальний мультиплекс із восьми українських телеканалів, які мовитимуть 24 години на добу в 22-х населених пунктах регіону. Передбачається, що сигнал, передусім, покриватиме прикордонну територію. Участь у конкурсі брали телерадіоорганізації, які мають намір здійснювати місцеве (регіональне) мовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-