У Львові відділення Сбербанку обмалювали червоною фарбою

У Львові відділення Сбербанку обмалювали червоною фарбою

Фото
Укрінформ
У Львові знову вчинили напад на відділення «Сбербанку России».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив координатор Варти-1 Ігор Зінкевич.

«Минулої ночі на вул. Городоцькій у Львові невідомі знищили фасад будівлі, в якій розташоване відділення «Сбербанку России». Вони розбили вікна та скло на дверях і написали червоною фарбою «Вимітайтеся!», - зазначив Зінкевич.

Він оприлюднив знімки з місця події на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, проникнення в середину приміщення не було.

На місці працює поліція і слідчо-оперативна група.

Як повідомляв Укрінформ, на відділення «Сбербанку России» у Львові було вчинено декілька нападів. Їх зазнала філія в самому центрі міста – на площі Галицькій, яку періодично розмальовували, обклеювали листівками та навіть закидали до середини вибухівку. Зрештою вона припинила існування.

Читайте також: У СБУ пояснили обшуки у засновника журналу ForkLog

Торік 22 лютого вночі невідомі спалили одне відділення банку та ще два пошкодили. Зокрема,  пляшку із запалювальною сумішшю вкинули у банківське відділення, розташоване на першому поверсі будівлі на вулиці І. Франка. Внаслідок займання повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося запобігти займанню приміщень на верхніх поверхах. Тої ж ночі о 01.40 невідомі кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення іншого банку - на проспекті Чорновола. Розбито вікно, кіптява пошкодила приміщення, куди потрапила суміш, яка, на щастя, не зайнялася. Близько 02.00 невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у приміщення відділення банку на вулиці Стрийській. Повністю вигоріла одна кімната приміщення установи. А 3 жовтня цього року відділення на вул.Чорновола повністю спалили.

Активісти, котрі вдаються до таких дій, вимагають повного припинення роботи в Україні всіх російських банків. Через це «Сбербанк» уже заявив про продаж усіх своїх відділень в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-