На кордоні з Польщею і Словаччиною черг уже немає - ДПСУ

На кордоні з Польщею і Словаччиною черг уже немає - ДПСУ

Укрінформ
Усі пункти пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною працюють в штатному режимі, накопичення транспортних засобів не спостерігається.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Наразі Державною прикордонною службою України у взаємодії з правоохоронними органами суміжних держав вжито всіх можливих заходів для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину державного кордону громадянами. Таким чином, на цей час усі пункти пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною працюють в штатному режимі, накопичення транспортних засобів не спостерігається», - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: ДПСУ пояснила, чому на кордоні зі Словаччиною утворилися величезні черги

Як повідомлялося, напередодні католицького Різдва у пунктах пропуску на в'їзд в Україну почали утворюватися автомобільні черги, особливо на кордоні з Польщею та Словаччиною. Це було пов'язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або навчався, поверталися на свята додому. Ситуація також ускладнювалася негодою.

Раніше помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян повідомляв, що на українсько-словацькому кордоні у неділю, 24 грудня, утворилися величезні черги з автомобілів, які розтягнулися на кілька кілометрів. Великий пасажиропотік зафіксовано з боку Словаччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-