Запорізька

Запорізька "Самопоміч" підтверджує затримання керівника фракції в облраді

Укрінформ
Запорізьке об'єднання "Самопоміч" підтверджує факт затримання керівника фракції у Запорізькій облраді - заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка і заперечує затримання керівника міської організації об'єднання "Самопоміч" Дарини Трюхан.

Про це повідомляється на сторінці об'єднання у Facebook.

"У голови фракції в обласній раді Владислава Марченка пройшов обшук, але ніяких звинувачень не пред'явлено. Наразі  Владислав Марченко прямує до Харкова у супроводі оперуповноваженого СБУ м. Києва, де будуть визначені подальші дії щодо нього. Голова фракції у міськраді Дарина Трюхан не затримана", -  йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Запоріжжі силовики провели обшуки у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка та заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова.

Читайте також: “Самопоміч” заявляє про арешт керівника Запорізької облорганізації партії

Санкціоновані обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 191 КК України - "Привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі або знаходилося у її віданні, шляхом зловживання службовим становищем". Слідчі дії здійснюються співробітниками Харківської облпрокуратури.

У чому конкретно підозрюються заступник голови Запорізької обласної ради і заступник мера Запоріжжя у правоохоронних органах Запорізької області не повідомляють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-