Ремонт колій у Маріуполі та Волновасі: Донецька залізниця назвала дедлайн

Ремонт колій у Маріуполі та Волновасі: Донецька залізниця назвала дедлайн

Укрінформ
Регіональна філія «Донецька залізниця» продовжує ремонт колій для збільшення пропускної спроможності на маріупольському напрямку.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"До кінця грудня 2017 року «Донецька залізниця» планує закінчити додатково підготовку двох колій на станції Маріуполь-Сортувальний та двох колій на станції Волноваха. Це дозволить збільшити пропускну спроможність, своєчасно та в повному обсязі доставити сировину, а також забезпечити вивезення продукції з металургійних комбінатів Маріуполя", - йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією Укрзалізниці, на станції Маріуполь-Сортувальний буде відремонтовано дві колії - у парку прийому та в сортувально-відправному парку. Це дозволить збільшити переробну здатність, зменшити час на маневрові роботи та формування поїздів до відправлення. Завдяки вжитим заходам пропускна спроможність збільшиться в середньому на п’ять поїздів на добу.

Крім цього, на станції Волноваха буде відновлено колію в парку прийому та колію в парку відправлення. Це дасть змогу збільшити переробну спроможність станції у середньому на шість поїздів на добу. 

Читайте також: Автоматизований розподіл вагонів викоренить корупційні схеми - Укрзалізниця

В Укрзалізниці наголошують, що регіональна філія «Донецька залізниця» і в подальшому буде працювати над вирішенням питання транспортного сполучення на маріупольському напрямку для своєчасного забезпечення в повному обсязі потреб Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-