У Чернігові хлопця вдарило струмом у тролейбусі

У Чернігові хлопця вдарило струмом у тролейбусі

Укрінформ
У Чернігові поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування 19-річного хлопця, якого у тролейбусі так вдарило електричним струмом, що він потрапив до лікарні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила старший інспектор Чернігівського відділу поліції Наталія Човпило.

"Враженого струмом хлопця до лікарні відвезла "швидка", і повідомлення про подію до нас надійшло з медичного закладу. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів)", - розповіла вона.

За інформацією з інших джерел, постраждалий є курсантом Академії Державної пенітенціарної служби, родом - із Кіровоградщини. Струмом хлопця вдарило вчора, 19 грудня, коли він заходив у салон тролейбуса. "Швидку" викликали свідки нещасного випадку.

Читайте також: Поліція відкрила справу за фактом травмування студентки у Франківську

Перша допомога потерпілому була надана у відділенні інтенсивної терапії. Сьогодні стан хлопця покращився і його перевели у терапевтичне відділення.

У тролейбусному управлінні запевняють, що транспортний засіб був справний. Імовірною причиною короткочасного струмовитоку на кузов фахівці вважають вологу, яка потрапила до електроагрегатів тролейбуса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-