Святковий феєрверк травмував студентку на відкритті ялинки в Івано-Франківську

Святковий феєрверк травмував студентку на відкритті ялинки в Івано-Франківську

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківську під час відкриття головної ялинки міста травмовано 17-річну студентку - у голову дівчини влучив святковий феєрверк.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

"Під час проведення заходів з відкриття новорічної ялинки частина святкового феєрверку влучила в голову громадянці, 2000 р.н., жительки с. Голови Верховинського р-ну. Потерпілу з травмами голови госпіталізовано до Івано-Франківської ОДКЛ", - повідомляє управління ОДА.

Читайте також: На Херсонщині зіткнулися Mercedes та Daewoo, троє загиблих

Водночас обурені інцидентом студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника звинуватили мера Руслана Марцінкова у недбалості. На своїй сторінці спільноти "ПНУ life" у Facebook наголошується: "Ситуація на вашій совісті, пане мер!"

Зокрема, активісти звертають увагу на те, що хоча у країні, на території якої четвертий рік триває збройний конфлікт, громадян просять не використовувати піротехніку, мерія організувала запуск гучних феєрверків у середмісті. Причому піротехніку поставили серед людей, а під час масового заходу не було чергової "швидкої".

"Дівчина втратила багато крові, поки приїхала карета "103". А якби весь заряд феєрверків полетів у натовп? А якби трапився теракт? Те саме питання: хто відповідатиме?" - наголошують студенти.

Головну ялинку Івано-Франківська відкрили 19 грудня на Вічевому майдані.

Відео з телефона дівчини, яка постраждала під час відкриття ялинки у Івано-Франківську

Фото Юрія Рильчука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-