Військові запевняють, що БРСМ у Василькові вже загасили

Військові запевняють, що БРСМ у Василькові вже загасили

Укрінформ
Пожежу на території колишньої нафтобази "БРСМ-Нафта" у Василькові на Київщині, що виникла у вівторок, ліквідовано. 

Про це повідомляє прес-центр повітряного командування "Центр" Повітряних сил України на своїй сторінці у Facebook.

“Загоряння, яке сталось сьогодні, 19 грудня, у Василькові на території нафтобази "БРСМ-Нафта" близько 17:00, ліквідоване”, - йдеться в повідомленні.

Підрозділи військової частини, які межують з даною територією, знаходяться на безпечній відстані, зазначили в прес-центрі. Ситуація перебуває під контролем командира повітряного командування "Центр" ПС ЗС України.

На місці загоряння працюють представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції міста Василькова.

Читайте також: Біля військового аеродрому під Києвом знову горить БРСМ

Як повідомлялося, раніше у вівторок представники військової авіації України поінформували про пожежу на БРСМ поблизу військового аеродрому у Василькові під Києвом.

За деякими даними, крадії металу вирішили розрізати залишки згорілих ємностей на колишній нафтобазі, і це спричинило тління однієї з них.

У компанії "БРСМ-Нафта" заявили, що торгова марка "БРСМ-Нафта" не має жодного відношення до колишньої нафтобази, на якій виникло загоряння резервуарів.

У червні 2015 році на "БРСМ-Нафта" в селі Крячки Васильківського району сталася масштабна пожежа, яку гасили понад тиждень і внаслідок якої загинули шестеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-