Відповідальними за стан доріг у засніжених регіонах є голови ОДА - Гройсман

Відповідальними за стан доріг у засніжених регіонах є голови ОДА - Гройсман

Укрінформ
Відповідальними за затори на дорогах в засніжених регіонах є голови облдержадміністрацій. 

Про це у вівторок на брифінгу у Вінниці заявив  Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно завершив всеукраїнську селекторну нараду  щодо погодних умов. Всі області готові до того, щоб зустрічати надмірні опади. Але, напевне, не всі вчасно розпочали цю роботу, тому ми й маємо ці проблеми і затори.  Я дав доручення профільному віце-прем’єр-міністру покращити координацію всіх служб, - Укравтодор, Нацполіція, ДСНС, -  щоб у майбутньому, адже зима тільки починається, не було тих проблем, з якими сьогодні стикаються люди", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман - дорожникам: Не цікаво, скільки у вас піску. Цікаво, чи є затори

За його словами, фактично декілька фур зупинилися через негоду і перекрили дороги. Те, що люди через них чекають годинами у заторах, Прем’єр назвав неприйнятним. Тому вже найближчим часом буде  підвищено відповідальність керівників відповідних відомств. Зокрема, особисту відповідальність за стан проїзду Гройсман поклав на голів ОДА засніжених регіонів. На думку Гройсмана, у їхньому розпорядженні є усе, аби не допускати таких серйозних проблем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-