У Харкові побили активіста

У Харкові побили активіста "Громадської варти"

Укрінформ
Поліція проводить перевірку за фактом нападу на Дмитра Олійника, 23-річного активіста організації "Громадська варта", яка діє в Харкові.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

"За попередніми даними, напередодні приблизно о 23:50 четверо невідомих побили 23-річного чоловіка в провулку Отакара Яроша, що в центральному Шевченківському районі міста. Постраждалого доставлено до міської лікарні швидкої допомоги зі скаргою на пошкодження носа. Його життю ніщо не загрожує", - повідомили в поліції.

Факт зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень.

Водночас, як повідомив сам Олійник у Facebook, "Святий Миколай приніс йому зламаний ніс як результат зустрічі з 4 зловмисниками в районі провулка О.Яроша".

Як повідомляв раніше Укрінформ, в січні 2016 року Олійнику пред'явлено підозру в хуліганстві за участь у "сміттєвій люстрації" депутата Харківської міськради Володимира Скоробагача.

У лютому 2016 року троє невідомих побили Олійника і його друга, коли вони йшли по вулиці Чернишевського в центральній частині Харкова. Особливо постраждав друг, його госпіталізували до міської лікарні швидкої помоши.

Читайте також: Розтрата у військовому виші Харкова: один з фігурантів вийшов під заставу

У березні 2016 року на пікеті за відставку генпрокурора Віктора Шокіна біля прокуратури Харківської області невідомі в камуфляжі і капюшонах повалили активіста Олійника на землю і побили ногами. Тоді Олійник заявив, що його побили "проплачені прокуратурою тітушки і приплачена "Сотня Лева", які хотіли зірвати мирний мітинг".

У вересні 2016 року Олійнику пред'явлено підозру в скоєнні злочину проти працівника правоохоронних органів під час штурму Харківської міськради і будинку нардепа Михайла Добкіна.

Фото: kharkov.comments.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-