Бориспільського прокурора оголосили в розшук

Бориспільського прокурора оголосили в розшук

Укрінформ
Прокурора Бориспільської місцевої прокуратури, який підозрюється у службовому підробленні і розтраті чужого майна в особливо великих розмірах, оголошено у розшук.

Про це повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Підозрюваний, зловживаючи службовим становищем, видав автомобіль марки "BENTLEY" вартістю 890 тисяч гривень, який належав юридичній особі-нерезиденту та перебував у міжнародному розшуку за лінією Інтерполу, особам, які не були власниками вказаного майна та не мали права ним розпоряджатись. На даний час місцезнаходження вказаного автомобіля не відоме", - повідомила Сарган.

Як вона наголосила, слідчі завершили досудове розслідування, яке здійснювалось об’єктивно та неупереджено. Проте адвокати підозрюваного "навмисно намагаються дискредитувати органи прокуратури, розповсюджуючи інформацію, яка не повною мірою відповідає фактичним обставинам справи", заявила речниця генпрокурора.

За її інформацією, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва надано дозвіл на примусове приведення підозрюваного для участі у слідчих та процесуальних діях, виконання якої доручено Бориспільському ВП ГУ НП в Київській області. Але у зв’язку з тривалим невиконанням цієї ухвали органами поліції та відсутністю інформації щодо місцезнаходження підозрюваного його оголошено у розшук.

Читайте також: Кримського екс-прокурора в справі Умерова й Семени оголосили в розшук

Прокуратурою Київської області досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) КК України було завершено ще 6 листопада, а стороні захисту надано доступ до матеріалів досудового розслідування.

Проте у зв’язку з умисним зволіканням стороною захисту, прокуратура Київської області підготувала клопотання до суду про обмеження строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-