У Львові  назвали 10 переможців конкурсу талановитих учених

У Львові назвали 10 переможців конкурсу талановитих учених

Укрінформ
Сертифікати на 25 тис. грн отримали 10 переможців конкурсу «Премія Львівської міської ради талановитим ученим», що вдруге поспіль відбувається у межах програми «Львів науковий».

Цього року, як і минулого, 250 тис. на премії виділила  Львівська міська рада, а вручив нагороди міський голова Андрій Садовий, повідомляє прес-центр міської ради.  

«Ми зобов’язані тут, у Львові, підтримувати тих науковців, які найкращі, які мають винаходи, працюють і мають дуже якісні міжнародні контакти. Ми щороку встановлюємо премії по 25 тис. грн для найкращих науковців міста Львова.  Це  приклад, який має усіх інших надихати», - зазначив  Садовий.

Читайте також: Український винахід лідирує у голосуванні на стартап-платформі Robohub

Основними критеріями оцінювання учасників конкурсу були: рівень наукометричних показників, кількість опублікованих наукових статей. Також до уваги бралися членство у редакційних колегіях загальновизнаних наукових журналів, наявність наукових відзнак, вітчизняних і міжнародних патентів, внесок у розвиток місцевого наукового середовища, участь у міжнародних наукових проектах, читання лекцій за кордоном та виступи на міжнародних наукових конференціях, вік кандидата. 

Новинкою конкурсу стало присудження 5 премій молодим науковцям (віком до 40 років). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-