На Львівщині затримали наркодилерів

На Львівщині затримали наркодилерів

Укрінформ
Працівники поліції затримали злочинну групу наркодилерів, які організували у Червонограді виготовлення та збут наркотичних засобів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Управління протидії наркозлочинності обласного ГУ НП.

«Під час санкціонованих обшуків у зловмисників правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на наркотичні засоби «опій ацетильований» та «макову соломку» в особливо великих розмірах, прекурсор «ангідрид оцтової кислоти», предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні. Зловмисники затримані в порядку ст.208 К

Читайте також: На Київщині затримали екс-міліціонера за торгівлю наркотиками

ПК України, їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-