Київ-Харків-Довжанський: завершили перший етап ремонту

Київ-Харків-Довжанський: завершили перший етап ремонту "дороги життя"

Укрінформ
Завершено перший етап ремонтних робіт на трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський та відновлено стелу на кордоні Харківської та Донецької областей.

Про це у понеділок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

"Завершили перший етап ремонтних робіт на так званій "дорозі життя" - трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський та відновили стелу на кордоні Харківської та Донецької областей", - написав глава області.

Читайте також: Жебрівський порахував, хто на Донеччині за і проти України

Він зазначив, що ця міжнародна траса співпадає з найдовшим європейським коридором Е-40 та забезпечує транспортне сполучення Донеччини з Харківською областю. Траса була у незадовільному стані ще до АТО, а з початком бойових дій її стан ще більше погіршився.

За словами Жебрівського, цього року провели ремонт дороги від Слов’янська до Ізюма - по Донецькій та Харківській областях. У межах Донецької області відремонтовано 15 км автошляху. У наступному році планується відремонтувати ще 52,2 км дороги та відновити  розташовані на ній два мости загальною довжиною 115,5 погонних метрів – все це в межах Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-