В Ужгороді викрали юнака, поліція відкрила справу

В Ужгороді викрали юнака, поліція відкрила справу

Укрінформ
Співробітники Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом викрадення чоловіка в Ужгороді.  Всіх чотирьох підозрюваних правоохоронці затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Про це  повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

«Потерпілого заштовхали в машину із застосуванням сили, при цьому нападники використали для залякування предмет, схожий на пістолет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Всіх чотирьох підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Поліція направила клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу.   Вилучену в підозрюваних зброю направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Луганщині судитимуть копа, який змушував красти підлітка

Про викрадення людини  вчора, 10 грудня, повідомила жінка, яка зателефонувала на лінію «102». Поліція одразу ж дала орієнтування на транспортний засіб, який описала заявниця. Працівники патрульної поліції спільно з оперативниками Ужгородського відділу поліції та ГУНП в Закарпатській області затримали автомобіль Mercedes на розі вулиць Собранецької та Закарпатської. В ній знаходилися троє жителів Мукачева віком 18, 22 та 23 років, 28-річний мешканець обласного центру Закарпаття та 29-річний викрадений ужгородець.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-