Пристрасті навколо спортшколи: в облраді спортсмени побилися з поліцією

Пристрасті навколо спортшколи: в облраді спортсмени побилися з поліцією

Укрінформ
В Івано-Франківську на сесії обласної ради сталася сутичка між спортсменами та поліцією: перші виступили проти будівництва легкоатлетичного манежу на території дитячої спортшколи і заблокували трибуну ради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми проти, аби діючий стадіон забудовували спортивною ареною», – наполягав депутат облради Віталій Мерінов, зібравши навколо себе спортсменів-активістів.

Вони розгорнули біля трибуни гасло: «Ні! – забудові стадіону по вулиці Шухевичів. Знайдіть інше місце для спорудження спортивного комплексу з двоярусним паркінгом!».

Читайте також: На Закарпатті критична ситуація із зарплатами для бюджетників - облрада

На всі вимоги голови Івано-Франківської облради Олександра Сича припинити протест та не чинити тиск на облраду, активісти почали скандували «Ганьба!». Для їх втихомирення Сич викликав поліцію. Правоохоронці намагалися вивести з сесійної зали активістів, і це спричинило між ними сутичку. Спортсмени залишили сесійну залу лише тоді, коли депутати проголосували «за» перенесення розгляду питання будівництва нової арени на 22 грудня, а до цього пообіцяли провести громадські слухання з цього питання. Ухвалювати таке рішення обранцям довелось руками, оскільки електронну систему голосування ради вивели з ладу.

Відомо, що в проекті рішення «Про спорудження спортивного комплексу (легкоатлетичного багатофункціонального манежу)» йдеться про його зведення на вулиці Шухевичів, на території обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Для цього будівництва планується передбачити кошти в обласному бюджеті 2018 року і рекомендувати міській раді взяти участь у співфінансуванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-