Поліція кваліфікує підрив банкомату в Херсоні як хуліганство

Поліція кваліфікує підрив банкомату в Херсоні як хуліганство

Укрінформ
За фактом підриву в Херсоні у середу пізно ввечері гранати біля банкомату російського "Сбербанка" поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство".

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області. 

"Близько 22.50 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення про вибух невідомого предмета поблизу банкомату однієї із банківських установ, розташованих в районі перехрестя проспекту Ушакова та провулку Козацького. Виїздом слідчо-оперативної групи Херсонського відділу поліції та спеціалістів вибухо-технічного відділу обласного главку поліції встановлено, що невідомий чоловік залишив біля банкомату вибуховий пристрій, ймовірно гранату, після чого стався вибух. В результаті банкомат був частково пошкоджений. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Херсоні підірвали банкомат російського "Сбербанку"

У результаті вибуху гранати ніхто із громадян не постраждав.

Правоохоронці звернулися з проханням до можливих свідків події допомогти у розслідуванні цієї справи і зателефонувати до поліції за номером "102", пообіцявши їм анонімність.

Фото: nikcenter.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-