Під Києвом пограбували водія: вкрали авто й пляшку горілки

Під Києвом пограбували водія: вкрали авто й пляшку горілки

Фото
Укрінформ
У Броварах Київської області двоє молодиків напали на чоловіка з метою пограбування та, завдяки оперативності поліції, були затримані. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«Пізно ввечері у місті Бровари двоє молодиків накинулись на чоловіка, який щойно вийшов з магазину, зірвали з шиї золотий ланцюжок, забрали у нього ключі від автівки, пляшку горілки і зникли на викраденому «Volkswagen Passat» у невідомому напрямку. Щойно надійшло повідомлення на 102 поліції Київщини від 23-річного жителя Броварів про пограбування, на місце події миттєво прибули наряд групи реагування патрульної поліції, бійці поліції охорони та одразу почали переслідувати викрадачів авто», - йдеться у повідомленні.

Завдячуючи оперативності працівників поліції та небайдужим людям, які відгукнулись і першими прийшли на допомогу потерпілому чоловіку, зловмисникам не вдалося далеко втекти. Працівники поліції на службових авто загнали втікачів «у глухий кут» і затримали їх у порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: В Одесі розкрили зухвале пограбування інкасаторів - затримані копи

Зловмисниками виявилися 25-річний житель Одещини та 22-річний місцевий мешканець. Спочатку вони заперечували свою причетність до скоєння злочину. Однак поліцейські виявили та вилучили у них речі, які впізнав потерпілий молодий чоловік. Наразі молодики перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення від чотирьох до шести років. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-